ابدومینوپلاستی مناسب چه افرادی است ؟

آیا پس از انجام عمل ابدومینوپلاستی می اقتدار به سفر رفت؟ پس از بارداری، پوست و ماهیچه‌ها شکمتان کشیده و شل شده است. خانم هایی که به ادله بارداری های مختلف اساسی ریلکس شدن پوست و ماهیچه ها منطقه شکم روبرو شده اند، می توانند پایین همین جراحی قرار بگیرند. اسلیو معده یا اشکال دیگر جراحی های لاغری روشی به جهت کاهش چربی ها و کاهش سطح BMI تن می باشند. انجام ورزش های طاقت فرسا و کارهای سنگین تا یک الی دو ماه (بسته به مرحله جراحی) ممنوع است. هرچند عصر ی بهبودی در ابدومینوپلاستی جزئی غالبا کوتاه خیس است، ولی همچنان باید دستکم شش هفته از فعالیت شدید شامل هرگونه ورزش طاقت فرسا یا بلند نمودن اجسام سنگین پرهیز کنید. درصورتیکه به حیث جسمی فعال میباشید و ورزش می کنید، باید چهار تا شش هفته ورزش شدید کنار بگذارید. اما دقت داشته باشید که انجام ورزش های سبک توصیه می شود، نه عمل های سنگین. درصورتیکه انتظار نتیجه امیدوار کننده دارید، باید محدودیت های رژیم خویش را بپذیرید و سبک زندگی متفاوتی را کلیدی اعتنا به ورزش و ملاحظات تغذیه ای داشته باشید. پس نمیتوان اهمیت قاطعیت لیپوماتیک یا ابدومینوپلاستی را به عنوان بهترین نحوه ممکن در مسیر جراحی لاغری تعیین کرد. پس از یک بار ساخت فتق شکمی، مجدد اتفاق افتادن آن رایج است. پزشک معالج در اولی مراجعه بیمار تمامی مورد ها را درباره نوع جراحی و شیوه آن و زمان نقاهت و بهبودی را به مریض تفسیر می دهد و آن گاه آن‌گاه از پذیرش مریض و اغلام امادگی او به جهت عمل همه موقعیت جسمی و سلامت مریض گزینه باز‌نگری قرار می گیرد. پیش از جراحی می بایست در گزینه کل جوانب این جراحی از گزاره نتیجه های و دلایل آن صحبت شود. سرانجام همین جراحی داشتن شکمی صاف و کوچک می باشد. اما یک جراح پلاستیک متخصص و متبحر می باشد که تلاش در به جا گذاشتن کوچک ترین اسکار قابل بازدید در اندک ترین مکان قابل رویت است.اصلی ترین اسکار در جراحی آبدومینوپلاستی به صورت یک برش طولی در پایین شکم یا در تحت اسکار سزارین واقع است. چه کسي بهترين کانديد براي کار جراحي زیبایی شکم یا ابدومینوپلاستی است؟ درد ممکن میباشد تا یک‌سری هفته یا این که تعدادی ماه طول بکشد. در صورتی که این مایعات خارج نشود ممکن میباشد سبب ابدومینوپلاستی سپس از سزارین پیدایش مشکلاتی شود.

حتما بخوانید:
9 توضیح چرا فیسبوک برای لباس بچگانه بدترین گزینه است