قبل از رنده کردن پنیرهای نصفه نرم مانند موزارلای تازه، آن را حدود 30 دقیقه در سردخانه قرار بدهید همین باعث سفت شدن آن می شود و رنده شدن آن را آسان تر می سازد. در صورتی که شکر قهوه ای تان سفت شده اهمیت انداختن یک پوست پرتقال یا این که یک تکه سیب یار حیاتی شکر باطن یک کاسه دربسته به شکر قهوه ای یاری کنید تا قابل انعطاف شود برای رفع سریع، شکر قهوه ای را در کنار یک استکان ریز آب درون مایکروویو قرار دهید. به جهت فهمیدن این موضوع، تخم مرغ های ناپخته را به آرامی باطن یک کاسه آب سرد قرار دهید، در صورتی که تخم مرغ به ذیل فرو رود سالم است. اصلی گذشت زمان، مایع داخل تخم مرغ از طریق پوسته متخلخل تبخیر می شود و حباب گازی داخل آن باقی می ماند. همین دستور از ورود هوا و خروج رطوبت از جایی که گوجه فرنگی به بوته چسبیده خودداری می کند. کل سیر را از بوته انقطاع نمایید آن گاه هر حبه را با لبه چاقو بکوبید تا پوست فورا قطع شود. درصورتیکه کپسول آتش نشانی درون آشپزخانه ندارید قبل از هرکاری کمی جوش شیرین را روی آتش بپاشید تا شعله خاموش شود. یک تخم مرغ را باطن ظرف بشکنید بعد یک بطری آب خالی را بالای زرده نگه دارید و لبه های بطری را فشار دهید همانطور که دهانه بطری اهمیت زرده تماس پیدا می کند، فشار بر روی بطری را آزاد کنید.تغییر فشار هوا زرده را مستقیماً به داخل بطری می مکد. چربی اضافه موجود در خورش ها و سس ها را اهمیت استعمال از تعدادی تکه یخ (پیچیده شده در یک دستمال ) که روی تراز خورش قرار می دهید به راحتی بیرون کنید. برای دریافت حداکثر آب لیمو، آن را داخل یخچال فریزر بگذارید آنگاه آن را به مدت 15 تا 20 ثانیه درون مایکروویو قرار دهید. تفاوت این دو نوع، در یک مولکول آبی می باشد که در کنار یک مولکولِ اسید قرار می­ گیرد. لیمو به دلیل بضاعت اش در امداد به هضم غذا، محتوای ویتامین C و نیز غلظت اسید سیتریک موجود شناخته شده است. احتمالاً شنیده اید که پاره ای آب لیمو می تواند از ظواهر ناخوشایند برش های سیب خودداری کند. اگر شما همین مقاله آموزنده را دوست داشتید و می خواهید اطلاعات بیشتری در مورد در مورد اسید سیتریک لطفا از سایت ما دیدن کنید.

ایندکسر