محمودرضا طالبان گفت: به جز 4 شهر که به دلیل تعداد زیاد ثبت نام و کمبود زمین مجبور به ساخت آپارتمان شدیم، در اکثر شهرهای استان طرح نهضت ملی مسکن در قالب یک اجرا می شود. ویلاهای دو طبقه و دو طبقه.
وی گفت: طرح نهضت ملی مسکن با توجه به نوع زندگی در مناطقی که ساخت ویلا ضروری است با بقیه برنامه های دولت برای ساخت مسکن متفاوت است و اکثر شهرهای استان فارس مستثنی نیستند. از این مزیت
دبیر هیأت مسکن فارس گفت: در شیراز و صدرا تاکنون بیش از 33 هزار متقاضی به پروژه ها متصل شده و پیامک پرداخت پیامک ارسال شده و یا در حال ارسال است.
طالبان اعلام کرد: داوطلبانی که پیامک پرداخت را دریافت کرده اند، توجه داشته باشند که مبلغ تعیین شده را در مدت زمان تعیین شده واریز کنند زیرا در غیر این صورت درخواست آنها رد شده و نامزدهای جدید جایگزین خواهند شد.