بچه ها من بهترین تخم مرغ را هم می زنم. من مانند بسیاری از مردم با عجله تخم مرغ های معمولی را می پختم و فکر نمی کردم کار اشتباهی انجام دهم. چند سال پیش ، من سرآشپز کورتیس استون را دیدم که مقداری درست می کند و این زندگی عاشق تخم مرغ من را تغییر داد.

 

احتمالاً فکر نمی کنید که برای آنها دستور پخت لازم دارید ، اما شاید لازم باشد! و مطمئناً به دانستن نحوه درست ساختن آنها کمک می کند. به من اعتماد کن. ساخت تخم مرغ های خشک ، ترد و بدون طعم را متوقف کنید!

 

طرز تهیه تخم مرغ سرخ شده

می توانید هم از دستگاه تخم مرغ پز  و از یک کاسه مخلوط کن استفاده کرده و هم بزنید. اینبار کاسه و چنگال غلات را کنار بگذارید ، به من اعتماد کنید. ویسکینگ از شر رگه های زرده و سفیده در درگیری نهایی خلاص می شود. اما مهمتر اینکه هوا را به تخم مرغ ها می افزاید ، که به پختن آنها هنگام پخت کمک می کند. شما می خواهید تخم مرغ ها را به شدت تکان دهید تا روشن ، کف دار ، هوا و یکنواخت رنگ شوند.

چربی. مقداری شیر کامل ، نصف و نیم ، خامه یا حتی سس مایونز را هم بزنید! این به کرمی ، بدن و عمق طعم می افزاید. سپس مقداری کره به تابه اضافه کنید. شما نیازی به یک تن ندارید ، اما واقعاً به اندازه ای نیاز دارید که کف تابه را بپوشانید و به تخم مرغ ها کمک کنید بدون چسبیدن حرکت کنند و همچنین در چین های زیبا کنار هم بمانند.

ماهی تابه. شما به یک جنس محکم غیر چسبناک نیاز دارید. من مجموعه ای از ماهیتابه های اسکنپان دارم که کاملا آنها را دوست دارم. اما من یک تابه ارزان از Target دارم. تنها چیزی که همه آنها مشترک هستند؟ آنها نچسب هستند این مهم است زیرا تخم مرغ ها بدون چسبیدن به تابه به راحتی می لغزند.

از اسپاتول لاستیکی استفاده کنید. بله! یک کاردک نه یک قاشق چوبی. یک کفگیر لاستیکی دارای انعطاف پذیری و انعطاف پذیری است ، بنابراین می توانید منحنی تابه خود را در آغوش بگیرید ، که به شما امکان می دهد هر بار یک تاشو زیبا داشته باشید. به آرامی تخم مرغ ها را از یک طرف به طرف دیگر فشار دهید ، مطمئن شوید که همه تخم مرغ های نپخته با ماهیتابه تماس دارند.

گرما. با حرارت متوسط شروع کنید تا کره ذوب شود تا کف کند ، سپس وقتی تخم مرغ ها را اضافه کردید ، حرارت را به متوسط کم کنید. اگر تابه شما خیلی داغ است ، تخم مرغ ها خیلی سریع می پزند ، می توانند قهوه ای شوند و خشک شوند. اما اگر گرما خیلی کم باشد ، هیچ اتفاقی نمی افتد! به آرامی و آهسته راهی برای کشک های زیبا است. (می خواهید این کار را در حال پختن دو تخم مرغ یا ده تخم مرغ انجام دهید.)

چند ثانیه کاری نکنید این یک امر ترجیحی است ، اما اگر دلمه های نرم و بزرگ زیبا می خواهید ، قبل از شروع تا زدن لبه های تخم مرغ کمی تثبیت شود. اگر تخم مرغ ها را زودتر هم بزنید ، کشک کوچکتر می شود.

تخم مرغ خود را زیاد نپزید تخم مرغ ها حتی در خارج از ماهیتابه ، روی بشقاب همچنان پخت می کنند. بنابراین وقتی آنها کمی مرطوب تر از آنچه دوست دارید به نظر می رسند. تخم مرغ ها زمانی انجام می شوند که کشک به شکل بالش و سفت شده باشد ، دیگر مایع نیست ، اما همچنان با کمی رطوبت می درخشد.

 

آیا نوع تخم مرغ و ترکیب آن اهمیت دارد؟

تخمها. این روش با هر نوع تخم مرغ کار می کند! گول نخورید که فکر می کنید به تخم مرغ های ارگانیک و فوق العاده گران قیمت از مرغ طلایی احتیاج دارید. با گفتن این ، هیچ چیز-هیچ چیز-مانند تخم مرغ های آزاد آزاد از مزرعه شخصی وجود ندارد. اگر بتوانید برخی از آنها را در دست بگیرید ، زندگی آنها تغییر می کند.

افزودن چند ترکیب افزودن برخی از مواد نه تنها می تواند رنگ تخم مرغ شما را تغییر دهد ، بلکه پخت مواد افزودنی شما به همراه تخم مرغ های شما می تواند تخم مرغ ها را بیش از حد بپزد ، آنها را لاستیکی ، خشک یا آبکی کند. سبزیجات و گوشت های خود را در یک تابه جداگانه بپزید. آنها را (همراه با پنیر یا سبزیجات) در انتها ، به اندازه کافی طولانی برای گرم کردن آنها اضافه کنید.

 

ایندکسر