محمدرضا کایدی در مراسم گرامیداشت روز دانشجو رمز موفقیت کانون های دانش آموزی را تعامل و استفاده از ظرفیت های دانش آموزان دانست و گفت: دانش آموزان و اعضای کانون ها در اردوهای راهپیمایی که به زودی برگزار می شود شرکت کنند. برای آشنایی بیشتر با فرصت ها و پیشرفت کشور.
کایجی معتقد بود که رمز موفقیت دانشجویان در نحوه گذراندن وقت خود به عنوان دانشجو است و توضیح داد که برخی از دانشجویان هوش خوبی دارند اما تعامل اجتماعی مناسبی ندارند، در حالی که در محیط دانشگاه می توان تعاملات اجتماعی را بهینه کرد.
دبیر هیأت امنای دانشگاه آزاد فارس در بخشی دیگر از سخنان خود به ویژگیهای نظام سرمایهداری اشاره کرد و افزود: نظام سرمایهداری بدون نیاز به گروهها، تشکیلات و فعالیتهای اجتماعی، فردگرایی و استقلال را ترویج میکند. به عنوان اجزای مهم این سیستم.
کایدی حضور در فضای مجازی را به میزان لازم بسیار خوب و مناسب دانست و افزود: اتفاقی که در سه سال شیوع کرونا افتاده، غلبه فرآیندهای مجازی است که جوانان را منزوی کرده و فعالیت های اجتماعی را با مشکل مواجه کرده است و این امر منجر به آسیب جدی شد
وی افزود: مشارکت در فعالیت های اجتماعی تکمیل کننده شخصیت دانشجویان است و بر همین اساس دانشگاه آزاد اسلامی شیراز تلاش می کند فعالیت های متنوع فرهنگی، هنری و علمی خود را به دانشجویان بسپارد و نقش حمایت و کمک را ایفا کند.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی شیراز در ادامه حق مطالبه گری دانشجویان را برشمرد و افزود: از آنجایی که دانشجویان در کنار معلمان خود یکی از گروه های مرجع جامعه هستند، جامعه از آنها انتظار دارد که درست عمل کنند و نقش آفرین باشند. مدل ها.”
قیدی فعالیت دانش آموزان در مراکز رشد بخش شیراز و حضور پررنگ آنها در رویداد عصر امید که در خردادماه امسال برگزار شد را نمونه ای از فعالیت هایی دانست که دانش آموزان در آن فرصت مشارکت و کسب مهارت و شبکه سازی را خواهند داشت.
حجت الاسلام مهدی یعقوبی رئیس نهاد دانشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی فارس نیز در این جلسه توانمندی های دانشجویان را برجسته کرد و افزود: دانشجویان باید با ارائه توانمندی ها و توانایی های مختلف خود در عرصه های مختلف دانشگاه اقدام و همکاری کنند. با توانایی ها و وسایلی که از آنها حمایت می کنند. بودن
علیرضا بیابان نورد، معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد شیراز با اشاره به تاریخچه ایجاد روز دانشجو علیه استکبار آمریکا در سال 1332، حق دانشجویان و رهبری آنان در حوادث اجتماعی قرن گذشته را یک امر مهم دانست. جزء مهم و مشهود این جامعه فرهنگی است.
در ابتدای این جلسه دانشجویان به بیان نظرات و دیدگاه های خود در خصوص فعالیت های مختلف دانشگاه و انتظارات و درخواست های خود از مسئولین پرداختند.