مدیرکل هواشناسی فارس اعلام کرد: این سامانه جدید با بارش باران در جنوب شرق و برف در شرق و شمال شرق ادامه دارد.
مسعود حکیت گفت: روزهای شنبه 28 آذر و یکشنبه 30 آذرماه در همین مناطق جنوب شرق، شرق و شمال استان بارش برف و باران پیش بینی می شود.
مدیرکل هواشناسی فارس گفت: همزمان با فعالیت این سامانه احتمال لغزش و کاهش دید در جاده ها، موانع در هنگام عبور از گردنه کوهستان و یخ زدگی محصولات کشاورزی وجود دارد.
وی بیان کرد: همچنین رعایت احتیاط در سفرهای خارج از شهر، احتیاط در کوهنوردی، اقدامات لازم برای کارهای ساختمانی و بتن ریزی، مدیریت انرژی، حفاظت از سیستم های آبیاری تحت فشار و سیستم آبیاری شهری توصیه می شود.
مدیر عامل هواشناسی فارس همچنین اعلام کرد: تا ساعت 9/30 روز پنجشنبه 26 آذرماه بارندگی در 28 ایستگاه هواشناسی فارس ثبت شد و شهرستان کازرون با 112 میلی متر در راس بارندگی فارس قرار گرفت.
در واقع پس از کازرون، شهرستان های گلستان شیراز با 90، شیراز با 63، سپیدان و مروشت با 61 و زرگان با 60 میلی متر در رتبه های بعدی بارندگی قرار گرفتند.
همچنین 32 میلیمتر باران در سد درود زن بارید، در حالی که شهرستانهای لرستان، گراش و منطقه فورگ با حدود یک میلیمتر کمترین بارندگی را تجربه کردند.